Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Marco

Pages: [1]
1
Common / Re: De 'oude' Qmod processor en gebruikers
« on: April 02, 2018, 04:07:35 pm »
Nee aan de buitenkant niet, wel staan er wat potloodstreepjes op. Aan de binnenkant nog niet gekeken.

2
Common / Re: De 'oude' Qmod processor en gebruikers
« on: November 24, 2017, 04:09:28 pm »
Ik zag laatst bij een andere Qmod dat deze op het front bij de functie 'clipper' 1 draaiknop heeft met een schakelaar en een lampje, bij de mijne zitten deze schakalaar en dit lampje er niet maar zit er een 2e draaiknop op die plek. Kun je me misschien ook vertellen wat het verschil is tussen deze 2?

Groeten Marco

3
Common / Re: De 'oude' Qmod processor en gebruikers
« on: November 10, 2017, 07:13:00 pm »
Hoi Cor,

Ik bedoel eigenlijk dat de foto 6-7 jaar geleden is gemaakt. Hij staat hier al een poos 'werkeloos' in de kast. Ik vind het vooral een nette en mooi gebouwde processor met een verrassend leuke sound. Heb er indertijd al heel wat uurtjes voor zitten tweaken, zowel stand-alone als met een voorzet ervoor.

gr. Marco

4
Common / Re: De 'oude' Qmod processor en gebruikers
« on: November 10, 2017, 10:54:18 am »
Hier een foto van mijn exemplaar, denk jaar of 6-7 geleden gemaakt.

5
Common / Re: De 'oude' Qmod processor en gebruikers
« on: November 09, 2017, 06:16:20 pm »
Ik heb zelf ook een zilvergrijze stereoversie met rode letters, er is zelfs met een rode stift her en der wat bijgeschreven. Volgens de vorige eigenaar is deze verder doorontwikkeld en zit er een 'stokkemasker' print in zodat deze binnen het stokkemasker kan blijven. Ik heb deze processor gekocht van Gert Hardeman. Wij hebben een poos met deze processor 'on air' gedraaid en klonk inderdaad totaal niet verkeerd.

6
Common / Re: Stereo/RDS
« on: July 16, 2016, 09:10:19 am »
Mooi dat je de draad weer hebt opgepakt Cor! Ben zelf bezitter van de analoge stereo Qmod en als ik tijd heb zal ik me ook eens gaan verdiepen in deze software! Helaas ivm verbouwing/verhuizing weinig tijd voor de hobby momenteel.

7
Common / De 'oude' Qmod processor en gebruikers
« on: July 16, 2016, 09:00:09 am »
Hallo,

Zijn er ook nog mensen die de oude Qmod soundprocessor nog gebruiken? Ik heb zelf nog een stereo versie hier staan, volgens de vorige eigenaar het verst door ontwikkelde type en volgens mij heeft hij hem zelf van Cor gekocht. Ik hoor het graag!

Pages: [1]